Blog layout 3

News, articles, tips & tricks

Kas Beekmans laat progressie zien tijdens IDM Most

Het was een weekend met een stijgende lijn, waarin het gat naar kop werd gedicht. In het weekend van 21 tot en met 23 juni reed Kas Beekmans het derde wedstrijdweekend van het seizoen. Ditmaal was het IDM-Supersport kampioenschap te gast op het Tsjechische circuit van Autodrom Most. In de eerste race moest Kas opgeven vanwege technische problemen maar scoort een tiende plaats in de tweede wedstrijd.

Learn more
Stijgende lijn voor Kas Beekmans tijdens IDM Oschersleben

Kas Beekmans en Team Apreco hebben het raceweekend in Oschersleben met een positief gevoel afgesloten. In het weekend van 31 mei tot en met 2 juni was Motorsport Arena de tweede bestemming voor het IDM Supersport kampioenschap. Het weekend begon lastig voor Kas maar weet in de wedstrijden progressie te laten zien. In de eerste wedstrijd komt hij ten val en in race twee komt hij als tiende over de streep.

Learn more
Pech achtervolgt Kas Beekmans tijdens IDM Supersport Sachsenring

Het eerste IDM-Supersport weekend van het seizoen is een feit voor Kas Beekmans en Team Apreco. In het weekend van 3 tot en met 5 mei stond het eerste wedstrijd weekend op het programma, de plaats van handelen was het spectaculaire Sachsenring Circuit. Pech in de vrije trainingen en daardoor een gebrek aan rijtijd speelt Kas parten. Toch sluit Kas het weekend heel netjes af met een twintigste en twaalfde plek.

Learn more
Succesvolle eerste test voor Kas Beekmans op de Supersport machine

Afgelopen week stond de allereerst test van het seizoen op het programma voor Kas Beekmans samen met Team Apreco. Dit jaar zal Kas als vaste rijder in het IDM Supersport kampioenschap uitkomen op een Yamaha YZF-R6 machine. Tijdens de voorjaarstest in Spanje maakte de coureur uit Boxtel goede stappen en legde hier een goede basis voor het seizoen dat komen gaat.

Learn more
Kas Beekmans organiseert sponsordag op zondag 12 november aanstaande in Boxtel

Kas Beekmans kent een leerzaam weekend tijdens de IDM in Hockenheim. In het weekend van 22 tot en met 24 september stond het laatste raceweekend van het IDM-kampioenschap op het programma. Traditiegetrouw vond deze plaats op de Hockenheimring. Voor Kas was het de eerste keer in de Supersport categorie en scoort een achttiende plaats in de eerste race een en word vijftiende in de tweede wedstrijd.

Learn more