/

23 October 2023

Kas Beekmans organiseert sponsordag op zondag 12 november aanstaande in Boxtel

Kas Beekmans Racing organiseert een sponsordag op zondag 12 november in Boxtel. Tijdens deze middag vertelt Kas jullie meer over afgelopen seizoen, waarin hij onder andere kampioen wist te worden in de Yamaha R3 BeNeLux bLU cRU Cup en blikt hij graag vooruit op aankomend jaar en zijn plannen. 

In het seizoen 2023 kende Kas een druk programma, waarin hij zowel in de Yamaha R3 BeNeLux bLU cRU Cup als IDM Supersport 300 actief was voor Team Apreco. In de Yamaha R3 Cup waren er zes wedstrijdweekenden en in totaal zeven weekenden voor het Duitse IDM kampioenschap. Het was het eerste jaar voor Kas in de Supersport 300 categorie, een jaar waarin veel ervaring werd opgedaan en bovenal veel werd geleerd. Ook kwam Kas aan de start tijdens het WK Supersport 300 kampioenschap op het TT Circuit in Assen, een ultieme ervaring voor de 19-jarige coureur uit Boxtel. Tijdens de IDM-finale in Hockenheim mocht Kas plaatsnemen op de Supersport Yamaha YZF-R6 van Team Apreco. Het was een weekend waarin Kas veel potentie liet zien op de zwaardere machine.

Bij deze nodigen wij sponsoren, clubleden, familie en vrienden uit voor een gezellige middag bij Winebar Wine & More in Boxtel op Markt 25 om mede het kampioenschap in de Yamaha R3 Cup te vieren. Wij verwelkomen iedereen om 15:00 uur tot 18:00 onder het genot van een hapje en een drankje. Ook nodigen wij graag potentiële sponsoren uit om te vertellen over Kas zijn motorsportcarrière en blikken wij vooruit met het oog op aankomend seizoen.

Laat middels een mail aan beekmansracing@gmail.com weten of jullie bij de sponsormiddag aanwezig kunnen zijn. Dan kunnen wij daarmee rekeninghouden. Wij hopen jullie hier allemaal te ontvangen, graag tot zondag 12 november.