/

12 January 2022

Kas Beekmans en Apreco gaan de strijd aan in het IDM Supersport 300

Afgelopen jaar kreeg Kas de kans om tijdens de laatste wedstrijd van het IDM te rijden voor het Apreco Team. Een uitdaging die de 18-jarige Nederlander uiteraard niet afsloeg. Het was een positief weekend, waarin Kas goede progressie liet zien en al gauw op snelheid kwam op de voor hem nieuwe motorfiets. Mede hierdoor krijgt de rijder uit Boxtel een prachtige kans binnen het Apreco team.

Het zal even wennen worden voor Kas om weer een volledig seizoen op de motor te zitten, omdat hij op één race na geen wedstrijden heeft gereden in 2022. In het komende motorsportseizoen zal hij gaan rijden voor het Nederlandse Apreco team. Het team kent een lange geschiedenis in de motorsport en is al meerdere jaren actief in het Duitse wegracekampioenschap (IDM). De jonge coureur zal uitkomen in de Supersport 300 klasse op een Yamaha YZF R3 met ondersteuning van Ten Kate Racing Products. Wij zijn dan ook dankbaar voor het vertrouwen van het Apreco Team en onze sponsoren.

Kas wil daarom alle sponsoren en partners ontzettend bedanken voor hun steun, zonder jullie was dit niet mogelijk geweest. Achter de schermen zijn wij bij Kas Beekmans Racing al volop bezig met de voorbereiding op het nieuwe IDM-avontuur. Wij hopen natuurlijk dat onze trouwe sponsoren en partners ons willen blijven steunen maar ook om nieuwe partners aan te trekken.

Het budget voor het seizoen is nog niet helemaal gedicht en zijn er dus nog niet. Wij zijn dan ook opzoek naar enthousiaste sponsoren en partners die Kas mee willen helpen naar de top van het IDM Supersport 300 kampioenschap. Mocht jij in jouw omgeving familie, vrienden en bedrijven weten die Kas willen supporten in het seizoen 2023, aarzel geen moment en neem vooral contact met ons op. Wij vertellen graag over onze plannen, en wie weet rijd jij dit jaar vol gas mee op de motor van Kas. Of heb jij goede ideeën over hoe wij het budget kunnen verrijken, alle hulp is welkom.

Het IDM-seizoen begint op het spectaculaire circuit van de Sachsenring van 12 tot en met 14 mei. Voor die tijd zal Kas nog gaan testen in Spanje met het Apreco team om zodoende optimaal aan de start van het kampioenschap te beginnen.